18 Şubat 2015 Çarşamba

Yine Ben, Yine Kitaplar ve Yeni Bir Alışveriş ^^

 Hiç uyumadım. 
Zorlu bir görevi düşünmek ve becermek arasında geçen sürede yaşanır zaten, Ürkünç karabasan, çileli düş...
İnsan dehası ve Ölümcül Oyuncaklar,
Mecburi bir işbirliği başlatır ve insanın devleti, aynı küçük bir krallık gibi, yaşar iç savaşı.
William Shakespeare, Jules Ceaser
Fuara kadar kitap almayacağım mı demiştim?. Artık kendime pek güvenim kalmadı :p Tutkularıma çabuk yeniliyorum. :/
Ama ne yapabilirim ki? Ölümcül oyuncaklar serisini uzun zamandır okumak istiyordum. (yıllardır evlat :3 ) 
Aşağı dünyalılar-ki bunlar vampirler, kurt adamlar, şekil değiştirenler ve iblisler gibi birçok doğaüstü yaratığı içeriyor- ve insanları onlardan korumakla görevli gölge avcılarının üzerine kurulu harika bir fantastik. Almaktan ümidi kesince ilk kitabı Ebook olarak okudum diyebilirim (kısmet olursa bir gün yorumlayacağım. :/ )  ama seriyi kütüphaneme katmak konusunda hevesliydim. Nasıl olunmaz ki? Herkesin arşivi için isteyeceği bir seri *_* Nitekim fiyatlar her zaman bütçemi zorlamıştı. Ta ki Nadir Kitap'ta denk gelinceye kadar. Nadir Kitap, Türkiye'nin en büyük sahaf ağı. Bende en sıkı takipçilerinden biriyim sanırım. Daha önce pek çok kez kitap aldım ve gerek kitapların temiz ve sağlam oluşundan, gerekse gönderim hızından dolayı tercih etmeye devam edeceğim bir site. Aradığım, almak istediğim kitabı sorgulayacağım ilk yerlerden biri. Ve hiç pişman olmadım.
Bursa kitap fuarına sayılı günler kala listemdeki bu seri hakkında konuşurken, fazla bir indirim olmayacağı gerçeğiyle yüzleşiyordum. Fuardan mı yoksa netten mı daha uygun derken bide Nadir Kitaba göz atayım dedim. 
Oda nesi O.o Ben arşivime eklemek isterken birileri onları satışa çıkarmış. Bencilce olacak ama iyi ki de satmış :D Bulduğum an inanılmaz mutlu oldum ^^ Ana serinin dört kitabı ve yan serinin iki kitabı bu güne kadar denk geldiğim en iyi fiyattı. Bir dizi saçma sevinç nidalarım sonrasında kaçırmadan almak istedim. :v  
Ve gördüğünüz gibi bugün elime ulaştı. Harika görünüyorlar. Hiç okunmamış gibiler. *_*
  Teşekkürler Nadir Kitap ^^
Herkese Kitaplarla Dolu Musmutlu Günler (:

5 yorum:

  1. Biz kitap tutkunları hep aynıyız :) fuardan alınan sırasını bekleyen onlarca kitap varken bugün bir sipariş daha verdim. Bu seriyi ben de istiyorum da daha sıra gelmedi almaya :) güzel günlerde oku.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Listeler dolusu alınacak kitap var. Bir gün piyango çıkarsa diye her gün bir yenisini ekliyorum listeye :D ama arada böyle kaçamaklar yapmak çok iyi geliyor. :)
      ve Çok teşekkür ederim ^^ gerçekten arşivlik bir seri. Sırayı biraz öne çekmeni tavsiye edebilirim. Cehennem Makineleri harika bir seri *_* Şimdiden ilk kitap bitti bile :'(

      Sil
  2. Ölümcül Oyuncaklar en sevdiğim serilerden biridir, umarım çok beğenerek okursun. ^_^

    YanıtlaSil
  3. Selaam *-* mimlendin :) http://kitapkavanoz.blogspot.com.tr/2015/02/mim-6-kitap-tag.html

    YanıtlaSil