5 Şubat 2015 Perşembe

JEB We MET

 Yönetmen : Imtiaz Ali
Tür : Romantik Komedi
Senaryo : Imtiaz Ali
Yapım Yılı : 2007
Ülke : Hindistan
Süre : 137 dakika
Oyuncular : 
Shahid Kapoor

Kareena Kapoor

Tarun Arora

*****
Geet (Kareena Kapoor), treni hep son anlarda yakalayan, hayatını uçlarda yaşayan, başına buyruk, çenesi düşük bir kızdır. Yine son anda yetiştiği o trende, vagondaki yerine oturmuş olan Aditya (Shahıd Kapoor) ile karşılaşır. Aditya'nın annesi başka birine aşık olduğu için terk etmiş, babası ise bir süre önce ölmüştür. Ona miras bıraktığı şirket ise borç batağında ve gün geçtikçe batmaktadır. Depresyonda olan Aditya'nın en son istediği şey yanında birilerinin sürekli konuşmasıdır ama farkında olmadan Geet'i başına bela almıştır bile. 
Bir sonraki istasyonda habersizce trenden inip kurtulmak ister ama Geet fark eder. Onu geri döndürmeye çalışırken artık ikisi de treni kaçırmıştır. Geet onun yüzünden treni kaçırdığını söyleyerek peşini bırakmaz ve kendisini evine götürmesini ister. 
Geet'in evine giden bu yolculukta ikisinin hayatı da değişecektir...  
Shahid'in izlemediğim bir filmi var mı acaba. :P 
Gerçekten bağımlılık yaptığına dair şüphelerim var.( ben oldum orası kesin >_< ) Haider hariç tüm filmlerini izledim sanırım. İşte Jeb We Met de bu aklıma estikçe izlediklerimden. Geet'in enerjisi pozitifliği her defasında sarıyor beni. Ne diyebilirim ki, bu tarz filmleri seviyorum. Hele Bollywood yapımıysa ^^ 

Trailer ;




Film Müzikleri; 
(Besteciler; Sanjoy Chowdhury, Pritam Chakraborty, Sandesh Shandilya)
01 - Mauja Hi Mauja
02 - Tum Se Hi 
03 - Ye Ishaq Hai  
04 - Nagada Nagada 
05 - Aao Milo Chalo 
06 - Aaoge Jab Tum 

Filmi tek part izlemek için Tıklayınız!

Herkese Keyifli Günler ^^

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder