9 Aralık 2014 Salı

TUTKULU AŞK - RACHEL GIBSON (Chinooks Hokey Takımı Serisi )

 " Virgil yaşlı bir adam" dedi, sesindeki rahatsızlığı gizlemeye gerek duymadan. " Nasıl olur da seni bunun içinden çıkarabileceğini düşünürsün?"
"Bu çok kabaydı," diye fısıldadı kız.
Orjinal Adı : Simply Irresistible
Yazar : Rachel Gibson
Sayfa : 401
Yayın evi : Nemesis Yayınları
Çeviri : Ceren Kahyaoğlu
Tür : Aşk, spor
Seri Sıralaması : 
1 - Tutkulu Aşk
2 - Buzda Aşk
3 - Aşk Seni Bulursa
4 - Aşk Her Yerde 
5 - Aşk Yeniden 
6 - Aşk Ateşi
*****
Georgeanne, beyninde özür olduğunu düşünerek büyümüş ve bu özrü telafi için, her zaman en iyi olmaya çalışmış bir kadındır. 22 yaşındayken dedesi yaşındaki Vigril Duffy ile evlilik planı yapması, hayatını kurtarmanın tek yolunu zengin bir koca gibi görmesi de bu sebeptendir. Fakat son dakikada yaptığı hatayı fark eder ve Virgil'i düğün günü terk eder. Kısaca düğününden kaçar. :P
John, karısının ölümünden sonra iyice içki bağımlısı olmuş bir hokey oyuncusudur. Vigril'in sahibi olduğu takımdadır. Düğünden sıkılıp erken ayrılmak isterken, genç ve güzel bir kadın ondan  yardım ister. O da acıyarak arabasına alır. Kızı sadece telefon edebileceği bir yere götürecektir ama kızın düşük çenesi her şeyi allak bullak eder.. Bu kız tabi ki Georgeanne'dan başkası değildir. 
Georgeanne'nin gevezeliğini görmezden gelebildiğinde ondan ne kadar etkilendiğini fark eder. Aniden oluşan çekime karşı koyamazlar ve birlikte geçirdikleri tek gece hayatlarının ondan sonrasını etkileyecek büyük değişikliklere yol açar.. 
Hayatları için yaptıkları seçimler ve sonuçları..
 Çok çalışarak üstesinden gelemeyeceğimiz bir şey olmadığını anlatmak istemişler sanırım, yada en iyi olmak için tek bir yol olmadığını. Her alanın kendi içinde, bir en iyiyi barındırabileceğini ve yazar bunu en harika şekilde finale bağlamış..
Ah!. Bütün gece ağlayacağım..
 Rachel Gibson'ın okuduğum ilk kitabı olmasına rağmen devamını istiyorum. *_* 
Herkese Keyifli Günler ^^

Puanım :
 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder