14 Aralık 2014 Pazar

BANG BANG!

Yönetmen : Siddhart Anand
Tür : Aksiyon, Dram, Gerilim, Komedi, Romantik
Senaryo : Suresh Nair, Sujoy Ghosh
Yapımcı : Anil Kapoor
Yapım Yılı : 2014
Ülke : Hindistan
Süre : 154 dakika
Oyuncular : 
Hrithik Roshan,

Katrina Kaif,

Javed Jaffrey,

Jimmy Shergill,

*****
Hayatta hep bir gün yapacaklarımızın hayalini kurarız. 
Ama her zaman bir engel vardır. Gençken ailemiz, sonra işimiz ve en sonda eşimiz ve çocuklarımız. 
Harleen de bu hayali kuranlardan biridir. Rutin olarak gittiği bankada bir işi ve evde kendisine biraz daha girişken olup bir sevgili bulması  konusunda sürekli vaaz veren bir büyük annesi vardır. Hayalindeki o bir günün geleceğini beklerken iyice monotonlaşan hayatına dur demek ve büyük anne sözü dinleyip sevgili bulmak için gerçekaşk.com sitesine üye olur. Ayarlanan randevuda, daha önce hiç görmediği Vicky'i beklerken bambaşka biri çıkar karşısına.
Yıllarca beklemiş olduğu o 'bir gün' bugün diyerek onu etkileyerek kendine çeken bu yabancı, asla tahmin edemeyeceği biridir. Kendisini bir anda müthiş bir kovalamacanın içinde bulur.
 Gerçeği fark ettiğinde bu yabancıdan uzak durmak ister ama yaşamak için ona, onunla birlikte olmaya ve korumasına ihtiyacı vardır. Tek seçeneği ona güvenmektir. 
O adam çaldığı elmas ile Hindistan'ın kahramanı ilan edilmiş kişidir. Ne yazık ki bu gerçek bir hırsız olduğu ve peşinde polislerle birlikte elması isteyen kötü adamların da olduğu gerçeğini değiştirmez. 
Uluslar arası bir maceraya hazır olun..

Mükemmel ve abartılmamış aksiyon sahneleriyle, film gerçekten harikaydı. 
İlk fragman yayınlandığı andan itibaren bekliyor olmama rağmen- ki Bang Bang Geliyor! yazımda da görebileceğiniz gibi - anca izleyebildim. Soluk kesen bir filmdi. Gece çok geç saatte filmi açmış olmama rağmen, beş dakika, beş dakika daha diyerek sabah ettim resmen. Hele o denizdeki bölümler ve motor üzerindeki kovalamaca... 
Şu sahnede 'Hadi canım O.o ' modundaydım.. 
 Hrithik benim Bollywood dünyasındaki favori oyuncum. Tüm filmleri gibi Bang Bang'i de zevkle izledim. Yine harika bir oyunculuğa imza atmış. 

Katrina son zamanların yükselen yıldızı. Ardı ardına bir çok güzel filmlerde röl aldı ve Harleen olarak da etkileyici bir oyunculuk sergilemiş. Filmin uyarlama olduğunu söylemiştim ama, bence filmin Hollywood yapımı, Bang Bang'in gölgesinde kaldı. 
Kusura bakma Tom abi, Hrithik'i gördükten sonra o motora seninle birlikte binemem :D
Filmi izlemek isteyenler için link:
Hintfilmizle.com

Teaser ;

Film Müzikleri;
Tu Meri 
 Meherbaan 
Uff 
Bang Bang ;
 Bu klip de 1.25 saniyesindeki dans bana hrithik'in başka bir klibini anımsattı. e bari elim değmişken onuda koyayım dedim ^^
Bu şarkıyı + klibi çok severim de :)


Herkese iyi seyirler ^^



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder