24 Kasım 2014 Pazartesi

MİLYONLUK GÜNAHKAR DÜET - C. L. PARKER

  " Meğer doğruymuş: Aşkı aramayı bıraktığımızda o bize gelirmiş. Ve kalbimizi tutsak edip altüst etmeyi beceren kişi de genelde hiç beklemediğimiz kişi olurmuş."
 Orjinal Adı : A Million Guilty Pleasures
Yazar : C. L. Parker
Sayfa : 288
Yayın Evi : Novella Yayınları
Çeviri : Ilgın Yıldız
Tür : Yetişkin, Aşk
Seri Sıralaması :
Milyonluk Günahkar Düet #2
*****
Milyonluk Kirli Sır'ı hızlı okumama rağmen ikincide beni yavaşlatan bir duygu karmaşası vardı. Yazarın ilk kitapta hissettirdiği hikaye azalmış gibiydi. Bilemiyorum. :/ Sanki karakterlerin aşk anlayışları sadece seksten ibaret gibiydi. Yada hissettikleri duyguları anlatmak için başka bir yol bilmiyorlar gibi.. Tamam kitabın türü gereği bunu fazla görmemeliyim ama ne bileyim. Farklı veya eksik gelen bir şeyler vardı bana göre. Neyse.. 
" Unutma: Çamurdan ve balçıktan kırmızı çiçek filizlenir. Ay'a uzanmak için her şeyin üstesinden gelir."
Noah, Lanie'yi terk edip gittikten sonra, ne kadar uzak kalmaya çalışmış olsa da aralarındaki çekim karşı konulmazdır. Lanie'nin annesi mucizevi bir şekilde donör listesinde ilk sıralara gelerek kalp ameliyatı olduğunda bu işte kimin parmağı olduğunu fazla aşikar sanırım.  
 Noah Crawford!.. 
 Tutkulu bir kavuşmanın ardından, Lanie annesiyle ilgilenmek için onlarla birlikte kasabaya dönmeye karar verir ve ayrılık yine kaçınılmazdır. Aradan geçen birkaç haftada, Noah daha fazla dayanamaz ve bir gece ansızın Lanie ummadığı bir teklif yapar.
Öte yanda kırmızı lotusta gözü olan David , Noah'ın arkasından çevirdiği işlere tam gaz devam ederken buna Lanie'yi dahil etmeye çalışır ve olaylar bir hayli karışır. 
Sevimli!! Sanırım eksik bir tabir oluyor ama bu kitaptaki karakterler esprili kişilikleriyle bana çok sevimli geliyor. Bu alışılmışın dışında ve fazlasıyla çekici ^^
 Seri hoş bir tasarıma ve harika bir finale sahip. Kütüphanem de olduğu için mutluyum. 
Herkese keyifli günler. (:

Puanım:




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder