6 Nisan 2014 Pazar

LADIES vs. RICKY BAHL

17 farklı şehir, 28 kadın ve onlardan dolandırarak aldığı 32 milyon dolar..

Senaryo: Aditya Chopra
Yapımcı: Maneesh Sharma
Yönetmen: Maneesh Sharma
Tür: Dram, Komedi, Günümüz Aşk  
Vizyon Tarihi: 08/12/2011
Senaryo: Aditya Chopra
Süre: 140 Dakika
Oyuncular: Ranveer Singh, Anushka Sharma, Aditi Sharma,  Dippanita Sharma, Parineeta Chopra, Parineeti Chopra, 
***
Bazen kazanmak için kaybetmek gerekir. Her oyunu kazanana 'üçkağıtçı' denir..


Bu film, bir adamın kaç kılığa girebileceği ve bir çekirgenin kaç kez sıçrayabileceğinin kanıtı sanırım. 
Başroldeki yakışıklı, geçimini kadınları dolandırarak sağlayan uslanmaz bir üçkağıtçıdır. her şehir de farklı bir kılık ve farklı bir kişilik. Bukalemun gibi mübarek.
Dolandırdığı son 3 kadın bir şekilde buluşurlar ve paralarını geri alabilmek için çereler üretmeye, tabi öncesinde 'O' nu bulmaya çalışırlar. Ama adamımız çoktan kayıplara karışmıştır. Ne takip edebilecekleri bir adres, ne telefon nede bir isim vardır. 
Dolandırılan kadınlardan biri, çok ünlü bir şirkette üst yöneticidir, zekası ve bağlantıları sayesinde ne yapar ne eder adamımızı bir sahil kasabasında bulur. Şimdi iş dolandırıcıyı kendi silahıyla vurarak paraları geri almaktadır. 

Bir mağazanın satış bölümünde çalışan kızımız Ishika gelir akıllara. Kendisi ikna konusunda tam bir uzmandır. Mağazaya giren hiç kimse eli boş çıkamaz. Vaat ettikleri şeylerle kızımızı ikna ederler. 
Plan şudur; Ishika, çok zengin ve doğal olarak aşırı güzel bir varis gibi giderek adamımızı kendine çekecektir. Her şey yolunda ilerler. Hesapta olmayan tek şey, ne zaman ve nasıl geleceği belli olmayan Aşk'tır. Bir dolandırıcının aşkı ne kadar güvenilir olabilir ve Ishika için nelerden vazgeçmeyi göze alabilir.. 
Peki kaybedilen paralar geri alınabilecekmi yada kırılan gururları tamir olacak mı. 
Bunları da söylersem tadı kalmaz ki dimi ya. İzleyip görmeye ne dersiniz?. 
Zaten Hint sinemasının rengarenk canlılığı sizi sarmışsa devamı gelir ve bu film gerçekten sarıp sarmalayacak bir yapım. 

Son olarak;
- Sıradaki siz olabilirsiniz ;)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder