26 Mart 2014 Çarşamba

12. BURSA, KİTAP ve EĞİTİM FUARI




12. Bursa kitap fuarı 15 martta kapılarını açıp beni beklemiş..
Ama ben son gün anca teşrif edebildim ve fark ettim ki fazla naz gerçekten aşık usandırırmış. Almayı planladığım 3-5 kitap, yokluğumdan faydalanarak başka ellere yar olmuş.

 Uzun lafın kısası istediğim hiçbir kitabı alamadım :P Yazarlarından imzalı olaraktan bağrıma bastığım bu 3 kitabı saymazsak tabi.

Aslında Fatma Erdek ve Asude'nin orada olacağını biliyor olmanın mutluluğuyla fuara gittim. Kara Kış Beyaz Düş ve Pabucumun Ajanı almayı planladığım kitaplardı. Benim için sürpriz olan Erdal Demirkıran'dı. Görünce stantların arasında nasıl bir uçuşa geçtim hatırlamıyorum..
Alamadığım kitapların tesellisi olarak, yazarlarla kısa ama keyifli birer sohbet, imzalı birer kitap ve birkaç fotoğraf kaldı :)


En çok ilgimi çeken kısımlar çocuk standlarıydı. gözlerimi alamadım resmen. Arkadaşım yaşımdan şüphe etmiş olabilir ama ne yapabilirim, Cıvıl cıvıllardı. 


Önceki senelerden farklı olarak bu yıl mesleki okulların ve kursların açmış olduğu bir kısım da vardı. Geliştirdikleri elektronik aletler, yaptıkları minyatür maketler ve artık maddelerden üretilen eşyalar vs. Hepsi çok güzellerdi..

 Yine farklı olarak, yorulduğumuzda oturabilmemiz için birçok bank konulmuştu, ama bu bank ve arkadaki telefon kulübesi bana birilerini hatırlattığı için daha güzel göründü. Aldığım kitapları hemen oracıkta oturup okuyasım geldi ^^

Derken ayrılık vakti geldi çattı.. Her ne kadar kitaplara ahtapot edasıyla yapışmak istesem de yapamadım. Bir kitap fuarı daha geçti. Seneye çok var mı ya :/



Çıkışta teselli olarak arkadaşım bana kağıt helva ısmarladı. Daha önce hiç yememiştim. (şekerli olan çoğu şeyin tadını bilmem) Çileklisinden aldık ve çok lezzetliydi ^^ 


Otobüs durağına giderken önünden geçtiğimiz Buttim İş Hanının bahçesindeki bu Anıtı çekmeden de yapamadım.(Birilerine her ayrıntıyı resmedeceğim konusunda söz vermiştim de :D )
Tüm heyecanı ve güzelliğiyle Kitap Fuarını arkada bıraktım. 
Gelecek yıl görüşmek üzere TÜYAP ^^


3 yorum:

  1. not: o birileri benim ^^ Harika bir yazı olmuş! Kırmızı telefon kulübesiiii <3 _ <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Etrafında dolanan yetkili olmasaydı sırtlayıp kaçıracaktım senin için :D

      Sil
  2. Kara Kış Beyaz Düş ve Dikkat! Aşk Çıkabilir'i okudum gerçekten harikaydı. Heleki kara kış beyaz düş gerçekten çok etkileyiciydi

    YanıtlaSil