8 Ocak 2014 Çarşamba

SAHAF ZİYARETİ ve YENİ KAHRAMANLAR

Bana kandırılmışım hissi veren kitap alışverişimi yazmasam olur muydu? Tabi ki olurdu ama artık çok geç!.
 
          Uzun zamandır elimde olan bazı kitapları -ki içlerinde seriye devam etmeme kararı aldığım Gece evi'nin dört kitabı da vardı- bugün takas ettim. Pişman mıyım? Hayır. Çok severek başladığım ve heyecanla sekizinci kitaba kadar geldiğim bir seriydi.. Ama her şey bir yere kadar. Sırf kitaplar çok sattı diye serinin uzatılmasından hoşlanmıyorum. Bazı kitaplar tadında bırakılmalı diye düşünüyorum. Yazacak konu kalmayınca yazarlar kendilerini aşıyorlar resmen.  Bence  Gece Evi serisi de onlardan biri haline geldi.
        Takas ettiğim diğer bir kitap ta Paulo Coelho - Elif ti. Yazarın Simyacı isimli eserini çok sevmiş olsam da, bu hepsini seveceğim anlamına gelmiyormuş.  'Elif' bunu fark etmemi sağlayan bir kitap oldu . Üslubu bana göre fazla ağır sanırım. Yada hikaye mi desem. Neyse ..  Artık elimde değiller ve ben yerlerini yeni kahramanlarla doldurdum. :)

     Aslında Sahafa giderken elimde bir listem vardı ama üstün başarı gösterip yolda kaybetmişim.  Kitaplar konusunda ilk başvurduğum kişiler Ben Her Neysem O ve Kitap Tutkusu oldu. Ve tavsiyeleriyle alışkın olmadığım, çok nadir okuduğum bu türdeki kitapları seçmeme yardımcı oldular. ^^


İşte kitaplığımın yeni sakinleri ( aslında henüz ne kadar sakin, hırçın veya tutkulu oldukları hakkında hiçbir fikrim yok (: )

 
Çok sevdim , böyle de göstereyim :)


Sabrina Jeffries'larım ^^

ve Nicole Jordan'larım

Fark ettim de tüm kitapları Epsilon yayınlarından almışım. Oysa kayıp listem Pegasus ve Dex ten oluşuyordu (:


5 yorum:

  1. Çok güzel bir kitap alışverişi OBD, umarım keyifle okursun ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimm ^_^ Sayende güzel bir alışvariş oldu. Sen yetişmeseydin neler alabileceğimi biliyorsun :D

      Sil
  2. Oyyy kitaplarının hepsini güle güle kullan canım benimm :)) Bozulan Yeminler'in ben de çok ayrı bir yeri vardır. Hem ilk blog yazım hem de ilk Sabrina kitabım. Yazarı tanıdım, favorim oldu ve bi daha da bırakmadım :))

    <3 ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin kitap hakkındaki övgülerinden yola çıktık sanırım ^_^ teşekkür ederimm. Bende beğeneceğimi düşünüyorum :)) <3 ^_^

      Sil
    2. Hayret seri sırasıyla oku dememişsin -_-

      Sil