6 Eylül 2017 Çarşamba

Magic Kyun! Renaissance

 Anime : Magic Kyun! Renaissance
Ülke : Japonya
Bölüm Sayısı : 13 Bölüm
Tür : Büyü, Müzik, Romantizm, Okul
*****
 Sanatın sihir olduğu bir dünya düşünün. Bu dünyada sanatları sayesinde parıltı saçan kişilere Arista deniyor. Hoshinomori Özel Sihir Sanatları Lisesi'nde, birbirinden farklı yeteneklerdeki onlarca Arista, parıltıları yani saçtıkları Arte ışığı ile insanları mutlu etmek için eğitim alıyorlar. 
Kohana Aigasaki adlı yeni öğrenci de bu okula transfer olur. Ama kimsenin bilmediği şey Kohana'nın henüz Arte ışığına sahip olmamasıdır. Annesinin mükemmel parıltısının benzerini yapmak için ne kadar uğraş verse de sonuç elde edemez. 
 Okulun en iyi Aristası olan altı erkekle birlikte Kohana da Okulda Her yıl düzenlenen Hoshinomori Festa kültür festivalinde düzenleme komitesine alınır. Etkinlik için önlerinde 100 günleri olsa da, kömite üyelerinden 5'i katılmaya hiç hevesli değillerdir. Kohana her birini ikna etmeye çalışırken hem kendi Arte ışığını keşfedecek, hemde onların içlerinde ki gerçek Arte ışığının ortaya çıkmasını sağlayacaktır. 
*****
Uzun süredir yeni bir Anime izlememiştim. Aslında durup durup Kaichou Wa Maid Sama yı tekrar izliyorum. Tesadüfen denk geldiğim Magic Kyun! Renaissance gerçekten eğlenceliydi. Kohana ve altı yaverini çok sevdim. ^^ Her karakter çok eğlenceliydi. (:
Ichijoji Teika'nın lakabı olan Krala layık hareketleri ve kuralcılığı bir yana saçtığı arte ışığı,

Aoi Suminomiya'nın dünya yıkılsa bile kaplumbağa hızında hareket edişi,

 Rintaro Tatewaki nin sürekli birşeyler pişirip Monet Tsukushi ye yedirmeye çalışması,

Monet Tsukushi nin kendini beğenmiş halleri,

Louis Anjo nun he olayı seksi oluşuna bağlayışı :D


  Kanato Hibiki nin pozitif ve sevimli kişiliği gerçekten çok güzeldi ^^
 İzlerken çok eğlendiğim bir animeydi. Umarım sizde seversiniz (:


Animeyi izlemek için Buraya Tıklayabilirsiniz!  
Herkese Keyifli Günler (:
 

1 yorum: